skip to Main Content
Need Help? Call us today at 1-800-123-45678

Overweegt u een administratiekantoor of boekhouder in te schakelen? Een goede keuze! Een administratiekantoor of boekhouder neemt u namelijk veel werk en zorgen uit handen! Natuurlijk kost dat wel geld maar via deze website ontvangt u gratis 4 offertes van administratiekantoren c.q. boekhouders.

Boekhouding en administratie

Een administratiekantoor kan het boeken van inkoop- en verkoopfacturen, lonen en investeringen voor u verzorgen. Als u zelf boekt, bijvoorbeeld via online boekhouden, dan kan een administratiekantoor of boekhouder u ondersteunen met het inrichten van de boekhouding en het afsluiten van uw fiscale boekjaar.

Aangifte omzetbelasting

Een boekhouder of administratiekantoor kan de BTW aangifte voor u verzorgen. Met een up-to-date administratie is dat met een druk op de knop geregeld.

Opstellen jaarrekening

De jaarrekening van uw bedrijf vormt de basis voor de aangifte vennootschapsbelasting en/of de aangifte inkomstenbelasting. Het opstellen van de jaarrekening kan worden verzorgd door uw administratiekantoor of boekhouder.

Aangifte vennootschapsbelasting

Iedere besloten vennootschap ontkomt niet aan het jaarlijks opstellen van de aangifte VPB. Het administratiekantoor is gespecialiseerd in fiscale aangiften.

Aangifte inkomstenbelasting

Een aangifte inkomstenbelasting drijft veel ondernemers en particulieren tot wanhoop. Iets wat geheel overbodig is omdat het administratiekantoor dat in 1 moeite voor u kan meenemen. Uw boekhouder of administratiekantoor kent uw persoonlijke situatie als geen ander en kan u uitstekend adviseren over fiscale voordelen.

Offertes van administratiekantoren en boekhouders?

Via administratiekantoor-boekhouder-kiezen ontvangt u maximaal 4 offertes van bij ons aangesloten administratiekantoren of boekhouders in Arnhem en omgeving. Zo weet u welk administratiekantoor het beste bij u past!